Home Fun NOOO: bestaat de iPhone 8 straks niet meer in het roségoud?!

NOOO: bestaat de iPhone 8 straks niet meer in het roségoud?!

iPhone 8
Foto: We Heart It

Toen we voor het eerst hoorden dat de iPhone uitgebracht zou worden in roségoud, hebben we spontaan een vreugdesprongetje gemaakt. Alleen kan je je huidige exemplaar maar beter goed verzorgen, want de iPhone 8 is volgens geruchten niet meer beschikbaar in onze favoriete kleur. Help!

Er gaan al een heleboel geruchten rond over de iPhone 8 en meestal zijn dat er om naar uit te kijken. Alleen hebben we nu iets opgevangen waar we niet zo happy van worden. YouTuber Danny Winget beweert dat hij de uiteindelijke prototypes ontvangen heeft, en dit deelt hij mee in een filmpje op zijn kanaal.

Alleen valt er meteen al iets op wanneer je naar de modellen kijkt, want onze favoriete kleur zit er niet bij. Het nieuwste model van Apple zou beschikbaar zijn in het zwart, in het wit en in een soort van koperkleur. De roségouden variant – snif – is nergens te bespeuren. Ook Danny zelf is niet gelukkig met de verandering: ‘Deze kleur is veel donkerder en is moeilijk om te beschrijven. Ik vind het eerlijk gezegd redelijk lelijk. Dit is een drastisch verschil met het roségoud’.

Bye bye, baby

‘Change is good’ zeggen ze soms, maar in dit geval hopen we dat het om een foutje gaat. Het enige wat wij kunnen doen is afwachten tot de iPhone 8 officieel wordt voorgesteld en een kaarsje branden dat-ie nog steeds in rose gold te koop zal zijn.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.