Home Fun ZIEN: ‘Isn’t It Romantic’ met Rebel Wilson is een romantische komedie met...

ZIEN: ‘Isn’t It Romantic’ met Rebel Wilson is een romantische komedie met een twist

En hij staat vanaf vandaag op Netflix!

Netflix
© Netflix

Wij zijn dol op romantische komedies, maar veel films durven weleens in clichés te vervallen. Gelukkig is Rebel Wilson er om daar een stokje voor te steken, want in haar nieuwe film ‘Isn’t It Romantic’ steekt ze het genre in een nieuw jasje. En goed nieuws: de film staat vanaf vandaag op Netflix.

Isn’t It Romantic’ is een romantische komedie met een twist. In de film lachen ze namelijk om de clichés die we maar al te goed kennen. En wie is er dan beter om de hoofdrol te spelen dan de hilarische Rebel Wilson?

Romantische komedie met een twist

In de film speelt Rebel de rol van Natalie, een jonge New Yorkse vrouw die een hekel aan romantische komedies heeft. Alleen stoot ze op een gegeven moment haar hoofd na een mislukte overval in de metro en lijkt ze in een dergelijke film te leven. Terwijl ze begint te wennen aan haar nieuwe leventje, ontdekt ze dat ze alleen naar de normale wereld terug kan door verliefd te worden.

Andere topacteurs

Naast Rebel Wilson spelen ook heel wat andere topacteurs mee in ‘Isn’t It Romantic’. Zo krijgt ze het gezelschap van haar ‘Pitch Perfect’-collega Adam DeVine, Liam Hemsworth en Priyanka Chopra. De romantische komedie staat vanaf 28 februari 2019 op Netflix.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.