Home Fun IT’S OFFICIAL: deze actrice speelt Sabrina in de ‘Riverdale’-spin-off

IT’S OFFICIAL: deze actrice speelt Sabrina in de ‘Riverdale’-spin-off

Dan toch geen Dove Cameron!

Na maandenlang speculeren, weten we eindelijk wie de hoofdrol zal spelen in de langverwachte ‘Riverdale‘-spin-off. Jammer genoeg zal noch Dove Cameron, noch Selena Gomez de rol van Sabrina de tienerheks op zich nemen. Het is namelijk iemand helemaal anders geworden!

Terwijl wij aftellen naar nieuwe afleveringen van ‘Riverdale‘ zijn de makers van de serie ondertussen volop bezig aan een spin-off van de populaire show. ‘The Chilling Adventures of Sabrina‘ komt namelijk in 2018 of 2019 naar Netflix. We weten nog geen exacte releasedatum, maar we weten wel al wie de hoofdrol in de serie zal spelen.

Kiernan Shipka

Naar eigen zeggen hebben de makers dé perfecte actrice gevonden voor de rol: Kiernan Shipka. Het 18-jarige blonde talent is onder andere bekend van de serie ‘Mad Men‘. Volgens uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa is hij een enorme fan van haar werk en stond haar naam op ieders wenslijst voor de rol.

De televisieserie zal draaien rond Sabrina terwijl ze leert haar krachten te beheersen en ondertussen ook een ‘normaal’ schoolleven te leiden, maar de show zal ook een donkerdere touch krijgen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.