Home Fun IT’S OFFICIAL: er komt een derde ‘Riverdale’-seizoen

IT’S OFFICIAL: er komt een derde ‘Riverdale’-seizoen

Ook negen andere series van The CW Network krijgen nieuwe afleveringen.

Riverdale
Foto: Twitter @CW_Riverdale

Nog vijf afleveringen en het tweede seizoen van ‘Riverdale‘ zit er alweer op. De vraag die waarschijnlijk ook al door jouw hoofd spookte, is of de makers ook met een derde seizoen komen. En daar hebben we nu gelukkig al een antwoord op.

The CW Network weet ons blij te maken op deze grijze dinsdagochtend. Het distributienetwerk kondigde zonet de hernieuwing van maar liefst tien televisieseries aan. En natuurlijk zit onze favoriet ‘Riverdale‘ erbij. Archie Andrews en zijn vrienden komen in 2018-2019 dus terug voor een derde seizoen. Yesss!

Derde seizoen

Uitvoerend producent Roberto Aguirre-Sacasa en de castleden deelden gisterenavond het goede nieuws met hun fans. Natuurlijk is iedereen super excitedHet is nu enkel nog de vraag waarover het derde seizoen zal gaan. Ondertussen wachten we op de laatste vijf afleveringen die ons hopelijk een idee zullen geven. 

Negen andere

Naast ‘Riverdale’ werden ook negen andere series hernieuwd, te weten ‘Arrow‘, ‘Black Lightning‘, ‘Crazy Ex-Girlfriend‘, ‘Legends of Tomorrow‘, ‘Dynasty‘, ‘The Flash‘, ‘Jane the Virgin‘, ‘Supergirl‘ en ‘Supernatural‘. Over het lot van ‘The 100‘, ‘Life Sentence‘, ‘iZombie‘ en ‘Valor‘ wordt in mei beslist.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.