Home Fun IT’S OFFICIAL: we zien Jacob Elordi terug in de tweede ‘The Kissing...

IT’S OFFICIAL: we zien Jacob Elordi terug in de tweede ‘The Kissing Booth’-film als Noah Flynn

Onze gebeden zijn verhoord!

Jacob Elordi
© Getty

Je gebeden zijn verhoord: Jacob Elordi is officieel te zien als Noah Flynn in ‘The Kissing Booth 2’. Dat heeft Netflix zopas zelf aangekondigd met een video op Instagram.

In mei 2019 werd de tweede ‘The Kissing Booth‘-film officieel bevestigd. Toen konden we al in een korte beschrijving lezen dat het vervolg op de Netflix Original rond de langeafstandsrelatie tussen Noah Flynn en Elle Evans zou draaien. Toch bestond er blijkbaar nog wat twijfel bij fans of Jacob Elordi al dan niet zou terug keren. Nu heeft Netflix het voor eens en altijd bevestigd: we zien Jacob binnenkort terug!

Australisch accent

Op Instagram verscheen een video waaruit blijkt dat de opnames voor de tweede film erop zitten. Daarin krijgen we een eerste blik op nieuwkomers Maisie ‘Chloe’ Richardson-Sellers en Taylor ‘Marco’ Zakhar Perez. En dat is niet alles, want ook Jacob Elordi laat zich zien in de aankondiging. Gekleed in een oranje jas zegt hij met zijn sexy Australisch accent ‘Ik keer terug als Noah Flynn in het vervolg op “The Kissing Booth”‘. *smelt*.

View this post on Instagram

*falls out of chair* that's a wrap on TKB2! 💋✌️

A post shared by The Kissing Booth (@thekissingboothnetflix) on

Zoals jullie weten, gingen Jacob Elordi en zijn tegenspeelster Joey King een tijdje geleden uit elkaar. Joey werd al gespot met een andere jongen, terwijl Jacob aan Zendaya gelinkt wordt. We vragen ons af of de opnames van ‘The Kissing Booth 2’ dan wel zo vlekkeloos zijn verlopen… Who knows!

De tweede film wordt ergens in 2020 verwacht. We moeten nog even geduld hebben dus! Dat geeft ons genoeg tijd om de eerste film nog enkele keren te bekijken. Movie night!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.