Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
Foto: Callebaut

YUM: je kan binnenkort roze chocolade eten

Robine van Tilburg
Robine van Tilburg chef online

Het is algemeen geweten dat ze in ons land dé allerbeste chocolade ter wereld maken. En dan vooral bij Barry Callebaut! De chocolademaker ontwikkelt nu, 80 jaar na de komst van witte chocolade, roze chocolade. Yummieee!


Voor de echte girly girls onder ons is er goed nieuws. Je kan namelijk binnenkort roze chocolade smullen! De nieuwe, mooie zoetigheid is gemaakt van de rubycacaoboon en kreeg daarom ook de toepasselijke naam ‘Ruby‘. Onze nieuwe favoriete chocoladesoort heeft een fruitige bessensmaak, maar zal geen kleur- en smaakstoffen bevatten. De kleur en smaak van de chocolade wordt namelijk ontwikkeld tijdens de verwerking van de bonen en er wordt dus niets toegevoegd. Volgens de woordvoerder van Callebaut is het een lange zoektocht van dertien jaar geweest naar die cacaoboon en de Rubychocolade, maar het is hen gelukt. Yesss!

Wij willen proeven!


De rubychocolade werd vandaag voorgesteld in Shanghai en zal zeer binnenkort op de markt komen. Wij kijken er alvast naar uit!

De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."

Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '