Home Fun Food MMM: Joe & The Juice opent binnenkort haar allereerste vestiging in ons...

MMM: Joe & The Juice opent binnenkort haar allereerste vestiging in ons land

De hippe en gezonde sapjesbar heeft al filialen en fans over de hele wereld: van Kopenhagen tot New York.

Joe & The Juice
© Getty

Heuglijk nieuws voor de foodlovers onder ons, want de popluaire koffie- en sapjesbar Joe & The Juice komt eindelijk naar ons land. Laat dat watertanden maar alvast beginnen…

De kans dat je de roze koffiebekers van Joe & The Juice al eens op Instagram hebt gespot, schatten wij erg hoog in. De Deense koffie- en sapjesbar is dan ook razend populair bij blogsters en influencers. Nee, niet alleen om dat Pinterest-waardige decor en bekertje, maar ook omdat de sapjes waarvan je hier slurpt ook écht waanzinnig lekker zijn. Op de kaartprijken onder meer gezonde smoothies zoals de ‘Energizer’ en de ‘Stress Down’, maar ook sandwiches en omeletten.

https://www.instagram.com/joeandthejuice/?utm_source=ig_embed

Hartje Antwerpen

Hoewel fans voor zo’n heerlijke lunch of vieruurtje richting Amsterdam moesten pendelen, kan je binnenkort ook in Antwerpen van de populaire smoothies smullen. Jawel, in de bruisende Wilde Zee-wijk opent binnenkort de allereerste Belgische vestiging de deuren. In het pand waar tot voor kort nog een Galler-chocoladewinkel schuilde, spot je nu roze banners van Joe & The Juice. Wanneer de koffie- en sapjesbar officieel de deuren zal openen in de Wiegstraat is nog niet bekend, maar wij houden je in ieder geval op de hoogte.

https://www.instagram.com/joeandthejuiceglendale/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/twovittlebites/?utm_source=ig_embed

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.