Home Celebs Celeb News Joey King speelt in nieuwe dystopische Netflixfilm ‘Uglies’

Joey King speelt in nieuwe dystopische Netflixfilm ‘Uglies’

In de dystopische wereld ondergaat elke 16-jarige een transformatie om te voldoen aan de schoonheidsidealen.

joey king uglies
© Getty

Na haar rol in ‘The Kissing Booth’ heeft Joey King opnieuw een superleuke filmrol te pakken gekregen bij Netflix. De actrice speelt namelijk in de nieuwe dystopische titel ‘Uglies’. En ze werkt ook mee aan de productie van de film.

Uglies‘ is gebaseerd op de gelijknamige young adult-boekenreeks van Scott Westerfeld. Volgens het geverifieerde Twitteraccount @NetflixFilm speelt het verhaal zich af in een dystopische wereld waar elke 16-jarige een transformatie van Ugly naar Pretty verplicht moet ondergaan om te voldoen aan de schoonheidsidealen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Uitvoerend producent

Joey King heeft niet alleen een rol gescoord in de Netflix Original, want ze zal ook de taak van uitvoerend producent op zich nemen. Welk personage de ‘The Kissing Booth’-actrice zal spelen is nog niet duidelijk, maar we vermoeden (en hopen) dat het om de hoofdrol van Tally Youngblood gaat.

Joey is alvast razend enthousiast over haar nieuwe project. Op Instagram Stories schreef ze het volgende: ‘”The Uglies” heeft echt mijn liefde voor lezen gevormd wanneer ik jonger was. Om het zacht uit te drukken… Ik word helemaal gek dat ik dit verhaal tot leven mag brengen. Bedankt @scott_westfield om mezelf en @netflix toe te staan de avonturen van Tally Youngblood en haar vrienden tot leven te wekken. Ik vier het misschien wel met wat spaghetti bolognaise vanavond. Laten we naar de Rusty Ruins gaan mijn mede Uglies-fanatiekelingen!’ Wij kunnen ook niet wachten!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.