Home Fun ‘The Kissing Booth’-actrice Joey King laat andere kant van zich zien in...

‘The Kissing Booth’-actrice Joey King laat andere kant van zich zien in teaser ‘The Act’

Herken jij haar?

joey king
© Hulu / Brownie Harris

In oktober 2018 raakte bekend dat Joey King in de huid zou kruipen van moordenaar Gypsy Rose Blanchard. Voor de rol scheerde de ‘The Kissing Booth‘-actrice haar lange lokken zelfs af. Nu is er een eerste teaser gelanceerd en daarin zien we een heel andere kant van Joey.

‘The Act’, de misdaadserie die binnenkort op Hulu in de Verenigde uitgezonden wordt, vertelt het verhaal van Gypsy Rose BlanchardDe vrouw uit Missouri werd in 2015 veroordeeld tot tien jaar cel voor medeplichtigheid aan de moord op haar moeder Dee Dee Blanchard. Dee Dee liet haar dochter doen alsof ze terminaal ziek was en hield haar in een rolstoel tijdens haar hele jeugd. Het zou Gypsy’s toenmalige vriend, Nick Godejohn, zijn die Dee Dee Blanchard heeft neergestoken.

Groot contrast

De hoofdrol van Gypsy wordt vertolkt door ‘The Kissing Booth’-actrice Joey King. De rol van een verliefde tiener spelen tegenover de rol van een moordenaar is een groot contrast. Al houdt dat Joey King er niet van om een fantastische prestatie neer te zetten. In de eerste beelden van ‘The Act’ vangen we al een glimp op van haar rol als Gypsy en het is te gek voor woorden. Bekijk de video zelf hieronder.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.