Home Fun ‘High School Musical’-regisseur komt met gloednieuwe muzikale serie op de proppen

‘High School Musical’-regisseur komt met gloednieuwe muzikale serie op de proppen

Netflix heeft in een video de cast voorgesteld en de releasedatum bekendgemaakt.

Julie and the phantoms
© Netflix

Ben jij ook zo’n fan van muzikale films zoals ‘High School Musical’ en ‘Descendants’? Dan hebben we goed nieuws, want de regisseur van die twee titels komt namelijk met een gloednieuw project. En dat in samenwerking met Netflix.

Kenny Ortega, regisseur van ‘High School Musical‘ en ‘Descendants‘, is verantwoordelijk voor de gloednieuwe Netflixserie ‘Julie and the Phantoms‘. De muzikale reeks vertelt het verhaal van Julie die na het overlijden van haar mama haar passie voor muziek kwijt is. Daar komt verandering in wanneer drie knappe geesten uit 1995 in haar moeders muziekstudio verschijnen. De jongens raken bevriend met Julie en overtuigen haar om samen een nieuwe band op te richten: Julie and the Phantoms.

Het eerste seizoen van de serie bevat 9 afleveringen van telkens 30 minuten en is vanaf 10 september 2020 te zien op Netflix. De streamingdienst dropt in een video niet alleen de releasedatum, maar stelt ook meteen de castleden voor die in de serie zullen schitteren. Madison Reyes speelt de rol van Julie, Charlie Gillespie, Jeremy Shada en Owen Patrick Joyner kruipen in de huid van de drie geesten Luke, Reggie en Alex.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.