Home Fun AHA: zo kan jij Just Dance online spelen zonder console

AHA: zo kan jij Just Dance online spelen zonder console

Veel dansplezier!

just dance online
© Ubisoft

Heb jij geen spelconsole waarop je ‘Just Dance!’ kan spelen? Dat heb je helemaal niet nodig! Er bestaat namelijk een online versie van de game waardoor iedereen met een smartphone de beentjes kan losgooien.

Wil je eens andere work-out proberen dan fietsen of lopen? Probeer eens een namiddagje te dansen. En wat is daar beter geschikt voor dan het superpopulaire spel ‘Just Dance‘? Nu hebben we goed nieuws voor wie geen spelconsole zoals, Nintendo Switch, Xbox of PS4, heeft. Er bestaat namelijk een app én bijhorende website waarmee je het spel heel gemakkelijk online kan spelen: Just Dance Now!’ Het is zeker geen nieuw concept. Meer nog, de online versie werd al in 2014 gelanceerd, maar die komt nu meer dan ooit van pas.

Het enige wat je nodig hebt, is een smartphone en een scherm met internetverbinding. Zo ga je te werk: download de app ‘Just Dance Now’ voor iOS of Android. Kies een liedje uit de lijst van meer dan 500 nummers, klik aan op welk scherm je wil spelen. Volg de instructies om het spel te downloaden of ernaar te surfen. Open het spel op dat scherm en voer het nummer van de dansruimte dat je krijgt in op je smartphone.

Wil je met je gezin of met oneindig veel vrienden spelen? Dat kan! Het enige wat zij moeten doen, is alle stappen doornemen op hun smartphone. Als jullie niet onder één dak wonen, is het in principe niet mogelijk om samen te spelen, want je moet namelijk allemaal op hetzelfde scherm kunnen kijken. Maar daar hebben wij iets op gevonden! Een van jullie opent de dansruimte in een browser en deelt zijn/haar scherm in Skype of een ander videogesprekstool. Voer allemaal de code van die dansruimte op jullie app in. Nu kunnen jullie er een echt dansfeestje van maken.

VIP-toegang

De app is gratis en om te starten, krijg je twee liedjes. Daarna moet je 24 uur wachten voor je munten helemaal aangevuld zijn en je weer kan spelen. Heb je geen geduld of wil je ook toegang tot de VIP-nummers? Dan kan je een 24 uren-kaart nemen of je abonneren. Let op: als je met meerdere mensen wil spelen, moeten ook zij zo’n VIP-pass aanschaffen. Veel dansplezier!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.