Home Fun AHA: op deze datum lanceert Justin Bieber zijn vijfde studioalbum

AHA: op deze datum lanceert Justin Bieber zijn vijfde studioalbum

De Canadese popster lanceerde ook zopas zijn nieuwe single 'Get Me'.

Justin bieber
© Getty

Justin Bieber kondigde eind 2019 zijn grootse comeback aan. Nu weten we eindelijk wanneer zijn vijfde studioalbum ‘Changes’ de wereld wordt ingestuurd. Met ‘Yummy’ kregen we al een voorproefje van dat album. En daarop volgt nu de gloednieuwe single ‘Get Me’ in samenwerking met Kehlani.

Get Me‘ met Kehlani klinkt iets rustiger en minder upbeat dan ‘Yummy‘, maar beide liedjes van Justin Bieber liggen wel in dezelfde lijn. Dat kunnen we dus waarschijnlijk ook verwachten van de rest van zijn album ‘Changes‘ dat op 14 februari in de winkelrekken ligt. Boys en girls die dus nog geen valentijnscadeautje hebben voor hun lief weten meteen wat te kopen! Justin Biebers nieuwste single ‘Get Me’ beluister je hieronder.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Op Valentijnsdag gaat trouwens ook de ticketverkoop voor Justin Biebers The Changes Tour van start, maar er zijn enkel data beschikbaar voor de Verenigde Staten en Canada. Over Europa is er voorlopig nog niets gecommuniceerd. Van zodra dat wel gebeurt, lees je het natuurlijk hier op fashionista.be!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.