Home Fun OMG: Justin Bieber neemt de rol van Cupido op zich in nieuwe...

OMG: Justin Bieber neemt de rol van Cupido op zich in nieuwe animatiefilm

De zanger postte een preview van zijn personage op Instagram.

Justin Bieber
© Getty

Terwijl we al sinds 2015 wachten op nieuwe muziek van Justin Bieber, is de zanger momenteel druk in de weer met andere projecten. Hij heeft niet alleen zijn eigen kledinglijn, maar hij speelt binnenkort ook de hoofdrol in de animatiefilm ‘Cupid’.

Cupid‘ is een productie van Mythos Studios, een onderneming tussen oprichter en voorzitter van Marvel Studios David Maisel en manager Scooter Braun. Binnenin Mythoverse, een filmisch universum waar de verhalen zijn gebaseerd op de Griekse en Romeinse mythologie, staan al drie films op de planning, waaronder deze film met Justin Bieber als Cupido in de hoofdrol. De zanger postte een preview van zijn personage op Instagram.

View this post on Instagram

#cupidmovie

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De muzikale animatiefilm ‘Cupid’ gaat over het mythische wezen Cupido en zijn love interest Psyche. Ze is een mens van vorstelijke afkomst en bloedmooi. Cupido’s moeder, Aphrodite, voelt zich geïntimideerd door Psyche’s schoonheid. Voorlopig is de rol van Psyche nog niet gecast, maar misschien komt Ariana Grande, het andere talent dat Scooter Braun als klant heeft, wel in aanmerking? Wij hopen alvast van wel!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.