Home Fun Justin Bieber lanceert nieuw nummer ‘Holy’ met Chance the Rapper

Justin Bieber lanceert nieuw nummer ‘Holy’ met Chance the Rapper

De Canadese zanger stuurde meteen ook de bijhorende muziekvideo de wereld in.

justin bieber holy
© Getty

Justin Bieber heeft zopas, na een hele week teasen, zijn gloednieuwe nummer ‘Holy’ en de bijhorende muziekvideo, dat eigenlijk een film is, de wereld ingestuurd. Ook Chance the Rapper is te horen in het nummer.

Begin dit jaar zegende Justin Bieber zijn fans met een gloednieuw album ‘Changes. En het ziet er niet naar uit dat de zanger van plan is om binnenkort een break te nemen van muziek. Na de collab met Ariana Grande voor ‘Stuck With U‘ lanceerde Justin zopas nog een leuk nummer, en dat lijkt voor hoop en liefde te staan. Het lied heet ‘Holy’ en niemand minder dan ‘Chance the Rapper‘ zingt en rapt een stuk in het nummer.

View this post on Instagram

#HOLY OUT NOW @chancetherapper

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Nieuw tijdperk

Justin Bieber konidgt met de release van zijn single zelf een ‘new era’, dus een nieuw tijdperk, aan. We zijn benieuwd wat hij nog allemaal voor ons in petto heeft!

De bijhorende clip, of beter gezegd kortfilm, werd geregisseerd door Colin Tilley. Daarin zien we hoe Justin arbeider is op een booreiland en enorm veel van zijn vrouw (Ryan Destiny) houdt. Wanneer hij zijn job verliest en het koppel op straat komt te staan, worden ze onverwachts opgepikt door een militair (Wilmer Valderrama) die terugkeert naar huis waar hem een warme maaltijd staat te wachten. Hij nodigt het duo bij hem thuis uit. Een hartverwarmende boodschap als je het ons vraagt! Kijk en luister vooral zelf.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.