Home Fun TRAILER: Katherine Langford speelt in nieuwe film waarin tieners letterlijk ontploffen

TRAILER: Katherine Langford speelt in nieuwe film waarin tieners letterlijk ontploffen

En ze heeft daarvoor haar lange bruine haren voor een korte blonde coupe ingeruild!

Katherine Langford spontaneous
© AwesomenessTV

Na haar hoofdrollen als Hannah en Nimue in de series ’13 Reasons Why’ en ‘Cursed’ neemt Katherine Langford dit keer een filmrol op zich. Ze speelt de hoofdrol in ‘Spontaneous’, een film over tieners die letterlijk ontploffen.

Spontaneous‘ lijkt op het eerste gezicht een standaard romcom, maar na 30 seconden leren we uit de trailer dat dit niet het geval is. De film gaat namelijk over tieners die op elk moment uit het niets kunnen ontploffen als een ballon. Mara en haar klasgenoten worden in quarantaine gezet tot de autoriteiten weten wat er aan de hand is. Ondertussen volgen we ook het liefdesverhaal tussen Mara en Dylan tijdens de freaky gebeurtenissen. In de trailer zien we het duo ook op hilarische wijze een memorabele scène uit ‘E.T.’ nadoen.

Blond kapsel

Katherine Langford neemt in ‘Spontaneous’ de rol van Mara Carlyle op zich en ruilde daarvoor haar lange bruine lokken in voor een hip blond kapsel. Naast haar zijn onder anderen ook ‘Looking for Alaska’-acteur Charlie Plummer als Dylan en ‘Riverdale’-actrice Hayley Law als Tess te zien in de titel.

De film is gebaseerd op het gelijknamige boek van Aaron Starmer en is vanaf 6 oktober te bekijken op Apple TV en Amazon Prime Video, twee videoplatformen die ook in ons land beschikbaar zijn. Fingers crossed dat de titel dan voor Belgische gebruikers te bekijken zal zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.