Home Fun HEBBEN: dit kattenhuisje in de vorm van een kerstboom willen wij NU...

HEBBEN: dit kattenhuisje in de vorm van een kerstboom willen wij NU in huis halen

kattenhuisje
© GETTY/ BED BATH & BEYOND

Springt jouw kat ook steeds in je kerstboom? Dan is het misschien geen slecht idee om een tweede exemplaar in huis te halen. Natuurlijk hoef je geen tweede boom te zetten, maar bij Bed Bath & Beyond verkopen ze een huisje voor je kat in de vorm van een klein kerstboompje en wij willen hem!

Oké, het is nog veel (lees: een tikkeltje) te vroeg om aan de feestdagen te denken, maar dit konden we niet laten liggen. Bij Bed Bath & Beyond verkopen ze namelijk een huisje voor je kat en dit in de vorm van een kerstboom. Zo laten ze the real deal hopelijk met rust dit jaar!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De Holiday Tree Wool Pet Cave is verkrijgbaar in twee kleuren en is online te koop voor zo’n 75 euro. Verder is het huisje redelijk ruim waardoor je kat genoeg plaats heeft om zich veilig te voelen. Daarnaast is het hebbeding ook gemaakt uit wol waardoor het je huisdier automatisch zal aantrekken. Wie wil kan het tentje online bestellen, maar je zal wel snel moeten zijn. De groene kleur is momenteel al uitverkocht en wij hebben een voorgevoel dat ook de witte variant niet lang in stock zal blijven.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.