Home Fun KIJKTIP: ‘Riverdale’-spin-off ‘Katy Keene’ is binnenkort te zien op VIJF

KIJKTIP: ‘Riverdale’-spin-off ‘Katy Keene’ is binnenkort te zien op VIJF

Dat goede nieuws kondigde de zender zopas zelf aan via Facebook.

katy keene VIJF
© Barbara Nitke via The CW

Buiten Telenet Play en streamingdiensten zoals Netflix zijn er in België niet oneindig veel mogelijkheden om Amerikaanse series te volgen. Maar af en toe hebben we toch geluk: VIJF kondigde zopas de komst van ‘Katy Keene’ aan op de zender.

Neem je agenda erbij, want ‘Katy Keene‘ is binnenkort elke maandagavond om 21u35 te zien op VIJF. Dat kondigde de zender zopas zelf aan via Facebook. De ‘Riverdale’-spin-off kan je vanaf 31 augustus wekelijks volgen vanuit je luie zetel.

Eén seizoen

Ook al staan wij te springen van enthousiasme dat we eindelijk ‘Katy Keene’ met Lucy Hale in de hoofdrol kunnen bekijken, is er ook minder goed nieuws. Het gaat namelijk maar om één seizoen. De ‘Riverdale’-spin-off werd begin juli namelijk – tot het grote verdriet van Lucy Hale – stopgezet. Warner Bros. Television, de studio die verantwoordelijk is voor de serie, was volgens Deadline toen wel nog op zoek naar eventueel een nieuw netwerk om ‘Katy Keene’ alsnog een tweede seizoen te geven…

‘Katy Keene’ draait rond het leven van vier Archie Comics-personages: modeontwerper Katy Keene, Broadway-acteur Jorge, model Pepper en muzikante Josie. De vier creatieve twintigers willen carrière maken in New York City. Ze moeten leren omgaan met de struggles die gepaard gaan met de weg naar succes.

Voor de fans van Riverdale hebben we fantastisch nieuws: de spin-off Katy Keene is binnenkort op VIJF te zien! ??

Posted by VIJF on Tuesday, August 18, 2020

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.