Home Fun NEED: dit kersenpitkussentje in pizzavorm maakt je pijnlijke maandstonden een stuk minder...

NEED: dit kersenpitkussentje in pizzavorm maakt je pijnlijke maandstonden een stuk minder erg

Nu is het nog maar eens bewezen dat pizza de oplossing voor al onze problemen is. 🍕

Wil jij tijdens je maandstonden gewoon in de zetel kruipen met je favoriete film en een grote zak chips? Dan heb je volkomen gelijk, want niks doet meer deugd dan in een bolletje kruipen als je weer eens last hebt van krampen. Al is er een ding dat misschien nog kan helpen. Enter: dit schattige kersenpitkussentje in pizzavorm.

Een kersenpitkussentje is allesbehalve saai en kan in heel wat scenario’s goed van pas komen. Nu het stilaan een beetje warmer begint te worden, hebben we het ’s avonds gelukkig niet meer nodig om ons aan te verwarmen. Maar het kan wel nog steeds goed van pas komen als je last hebt van je regels.

Multifunctioneel

Dit exemplaar in de vorm van een stuk pizza heeft alvast meteen onze aandacht getrokken. Het ziet er niet alleen heel schattig uit, maar het heeft ook verschillende functies. Zo kan je het niet alleen als warmtebron gebruiken, maar kan je het ook in de diepvries leggen voor wanneer je nood hebt aan verkoeling. Daarnaast bevat het item ook lavendel waardoor het ook helpt tegen lichte kneuzingen.

Helaas is dit kersenpitkussentje momenteel niet bij ons verkrijgbaar. Ze verkopen het bij Urban Outfitters, maar momenteel is het alleen in de Verenigde Staten beschikbaar. Hopelijk komt dit product met een beetje geluk nog naar ons land overgewaaid. Fingers crossed!

Lees ook: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.