Home Fun Deco ZALIG: je kan nu kerstballen bestellen met foto’s van je lief, hond...

ZALIG: je kan nu kerstballen bestellen met foto’s van je lief, hond of beste vriendin op

Wie mag er van jou de boom in?

kerstballen
smartphoto

Hoewel het afgelopen week weer lekker warm was, zijn we stiekem toch al volop aan het aftellen naar Kerstmis. De kerstdecoratie vult zo stilletjesaan opnieuw de winkelrekken en dus kriebelt het om de boom op te tuigen met de mooiste kerstballen. Wil je het dit jaar extra bijzonder maken? Deze gepersonaliseerde fotoballen zijn ongetwijfeld onze favoriet!

Die schattige foto van je kleine spruit, dat grappige moment van je lieftallige viervoeter of die memorabele girls night met je beste vriendinnen. Kerstmis is dé tijd van liefde en familie en smartphoto doet er dit jaar nog een schepje bovenop. Laat die gouden kerstballen maar op zolder, dit jaar hang jij je boom vol herinneringen die je maakte met je favoriete mensen.

Gepersonaliseerde kerstballen

Yep, dankzij de gepersonaliseerde kerstballen van smartphoto omring jij je deze kerst door je dierbaren. Ze zijn dan misschien niet meteen fysiek aanwezig, ze hangen wél gewoon in de kerstboom. En dat levert een zalig leuk plaatje op, als je ‘t ons vraagt. Brengen jullie tóch een beetje samen de feestdagen door, ook als jullie mijlenver van elkaar verwijderd zijn. Leuker wordt het niet!

kerstballen

Hebben? Je bestelt de kerstballen per set van 2 voor € 14,95.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.