Home Fun TRAILER: Netflix komt met muzikale kerstfilm ‘Jingle Jangle: A Christmas Journey’

TRAILER: Netflix komt met muzikale kerstfilm ‘Jingle Jangle: A Christmas Journey’

Met liedjes geschreven door onder andere John Legend!

jingle jangle kerstfilm
© Gareth Gatrell via Netflix

Elk jaar pakt Netflix uit met een kerstfilm waarvan wij meteen in de feestsfeer komen. En ook dit keer is dat niet anders. De streamingdienst loste zopas de trailer van ‘Jingle Jangle: A Christmas Journey’, een magische en muzikale titel.

Jingle Jangle: A Christmas Journey‘ speelt zich af in het stadje Cobbleton waar speelgoedmaker Jeronicus Jangle op het punt staat om alles te verliezen. Hij heeft schulden en net wanneer hij bijna een oplossing heeft gevonden, steelt zijn leerling waarop hij vertrouwde zijn uitvinding. Gelukkig laat Jeronicus’ slimme kleindochter de schurk daar niet zomaar mee wegkomen. Journey doet er alles aan om wat van haar opa is, terug te brengen.

Het muzikale spektakel zit vol liedjes gemaakt door John Legend, Philip Lawrence en Davy Nathan. We zien bekende gezichten zoals Academy Award-winnaar Forest Whitaker, Emmy Award-winnaar Keegan-Michael Key, maar ook opkomend talent zoals Madalen Mills. De rest van de cast bestaat uit Sharon Rose, Phylicia Rashad, Anika Noni Rose, Ricky Martin, Kieron Dyer, Justin Cornwell, Lisa Davina Phillip en Hugh Bonneville. Het magische kerstavontuur is vanaf 13 november te zien op Netflix.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.