Home Fun ‘Chilling Adventures of Sabrina’-actrice Kiernan Shipka brengt ons in de kerstsfeer met...

‘Chilling Adventures of Sabrina’-actrice Kiernan Shipka brengt ons in de kerstsfeer met nieuwe Netflixfilm

Naast 'Klaus' en 'Let It Snow' verwachten we in november nog vier andere kerstfilms.

Kiernan Shipka
© Netflix

Het is nog maar oktober en Halloween moet nog komen. Toch is Netflix al volop bezig met haar kijkers warm te maken voor de feestdagen. Naast de animatiefilm ‘Klaus’ komt ook de kerstfilm ‘Let It Snow’ met ‘Chilling Adventures of Sabrina’-actrice Kiernan Shipka binnenkort op de streamingdienst te staan. Daarnaast mogen we nog vier andere kerstfilms verwachten.

In ‘Let It Snow‘ treft een sneeuwstorm een klein stadje op kerstavond. De relaties van een groep eindejaarsstudenten komen onder druk te staan door een gestrande popster, een gestolen vat, een groep competitieve dansers, een mysterieuze vrouw gewikkeld in aluminiumfolie en een episch feestje in de Waffle Town. Op kerstochtend zal niets nog hetzelfde zijn.

Steengoede jonge talenten

De Netflix Original is gebaseerd op het gelijknamige bestsellersboek van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle. Netflix strikte een topcast voor de kerstfilm. De personages worden gespeeld door enkele steengoede jonge talenten. In de film zijn onder andere ‘Chilling Adventures of Sabrina’-actrice Kiernan Shipka, ‘Dora and the Lost City of Gold’-actrice Isabela Merced, ‘Dumplin’-actrice Odeya Rush, ‘Descendants’-acteur Mitchell Hope en ‘Spider-Man’-acteur Jacob Batalon te zien. De Netflix Original staat vanaf 8 november op Netflix.

Vier andere kerstfilms

En dat is niet de enige kerstfilm die Netflix voor ons in petto heeft. Naast ‘Klaus‘ en ‘Let it Snow’ brengen maar liefst vier andere films ons helemaal in de feeststemming. Ook ‘Holiday in the wild’, ‘The Knight Before Christmas’, ‘Holiday Rush’ en ‘A Christmas Prince: The Royal Baby’ zullen verspreid over de maand november gelanceerd worden.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.