Home Fun KIJKTIP: ‘Grown-ish’ is vanaf deze week te zien op FOX

KIJKTIP: ‘Grown-ish’ is vanaf deze week te zien op FOX

Yara Shahidi speelt de hoofdrol in de 'Black-ish'-spin-off.

grown-ish fox
© Freeform

Goed nieuws voor de fans van ‘Black-Ish’. Ook de spin-off ‘Grown-ish’ met Yara Shahidi in hoofdrol zal in België te zien zijn. De titel wordt vanaf deze week uitgezonden op FOX. 1, 2, 3 programmeren maar!

Grown-ish‘ draait rond dochter Zoey (Yara Shahidi) die haar nieuwe leven aan de universiteit van Zuid-Californië begint. Al snel komt ze erachter dat op haar eigen benen staan niet zo simpel is als het lijkt. Niet alles loopt zoals de populaire, hippe en sociaal actieve 17-jarige dochter van Dre (Anthony Anderson) en Rainbow (Tracee Ellis Ross) wil.

Dubbelaflevering

Naast Yara Shahidi spelen onder andere ook Francia Raisa en Chloe en Halle Bailey een rol in de reeks. Ook ‘Black-ish’-acteur Deon Cole komt terug als Charlie. De spin-off van ‘Black-ish‘ is al sinds 2018 in de Verenigde Staten te zien. Het eerste seizoen is vanaf woensdag 9 september (14u20) nu ook bij ons te zien op FOX. Vanaf 10 september wordt er elke weekdag een nieuwe dubbelaflevering uitgezonden om 13u55. Bekijk de trailer alvast hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.