Home Fun KIJKTIP: de gloednieuwe serie ‘His Dark Materials’ wordt jouw verslaving

KIJKTIP: de gloednieuwe serie ‘His Dark Materials’ wordt jouw verslaving

Elke week staat er een nieuwe aflevering voor je klaar.

his dark materials
© HBO

 In de Verenigde Staten is de fantasyserie ‘His Dark Materials’, volgens sommigen de nieuwe ‘Game of Thrones’, gelanceerd. Goed nieuws, je kan ‘m ook gewoon bij ons bekijken!

HBO en BBC sloegen de handen in elkaar en creëerden samen het meesterwerk genaamd ‘His Dark Materials‘. De gloednieuwe serie is gebaseerd op de gelijknamige trilogie van Philip Pullman. In de fantasyreeks speelt niemand minder dan ‘Logan’-actrice Dafne Keen de hoofdrol van Lyra Belacqua.

Wanneer Lyra’s beste vriend Roger ontvoerd wordt, begint ze aan een reis om hem terug te vinden. Tijdens die zoektocht ontdekt ze dat er meerdere ontvoeringen hebben plaatsgevonden en dat ze te maken hebben met een mysterieuze substantie genaamd ‘stof‘, een tot nog toe onverklaarbaar natuurfenomeen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Elke maandagnacht

Op 5 november is ‘His Dark Materials’ van start gegaan in de Verenigde Staten en zo ook bij ons. Elke maandagnacht om 3u ‘s nachts staat er een nieuwe aflevering op Play en Play More in de tv-theek voor je klaar. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen van telkens bijna een uur. Ook een tweede en derde seizoen staat al op de planning.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.