Home Fun 7 redenen waarom je absoluut naar ‘The Bold Type’ moet kijken

7 redenen waarom je absoluut naar ‘The Bold Type’ moet kijken

Met 'Faking It'-actrice Katie Stevens in een van de hoofdrollen!

The Bold Type
© Freeform

Wij zijn helemaal verslaafd aan ‘The Bold Type’. Wedden dat je na het lezen van onderstaande redenen niet kan wachten om te beginnen met kijken?

First things first. De serie speelt zich af in New York City, meer bepaald op de redactie van een lifestylemagazine genaamd Scarlet. Daar werken drie beste vriendinnen samen en krijgen we een glimp van hun leven te zien, zowel op privé- als op professioneel vlak. Maar waarom is ‘The Bold Type’ nu net zo leuk om naar te kijken?

1. De hoofdpersonages zijn ontzettend herkenbaar

Wij hebben allemaal al onze ex willen stalken, een bepaalde (school)opdracht niet willen uitvoeren of een gênant moment meegemaakt met onze crush, toch?!

Tbt GIF by The Bold Type - Find & Share on GIPHY

2. Er is plaats voor humor

De drie hoofdpersonages weten hoe ze zich serieus moeten gedragen, maar weten ook perfect hoe ze met z’n drieën lol moeten maken. Zo weten ze altijd een lichtpuntje te vinden in een slechte situatie en slagen ze er altijd in om je te doen lachen.

Tbt GIF by The Bold Type - Find & Share on GIPHY

3. Er is genoeg drama om het interessant te houden

Net als in al onze favoriete series is ook hier een gezonde portie drama aanwezig. Het is net genoeg om het interessant te houden, maar niet overdreven, zodat het geloofwaardig blijft.

Tbt GIF by The Bold Type - Find & Share on GIPHY

4. Er is ruimte voor serieuze onderwerpen

Het verhaal speelt zich af op de redactie van een lifestylemagazine en daar komen regelmatig serieuze onderwerpen aan bod. Denk maar aan seksualiteit, immigratie en body positivity.

Tbt GIF by The Bold Type - Find & Share on GIPHY

5. De serie bestaat uit allerlei sterke vrouwen die een voorbeeldfunctie hebben

Alle vrouwen die in de serie meespelen, hebben een voorbeeldfunctie op hun eigen manier. Zo staat een vrouw aan het hoofd van Scarlet en is ze een mentor voor alle andere dames die er werken. Niet zoals in ‘The Devil Wears Prada’, dus!

Tbt GIF by The Bold Type - Find & Share on GIPHY

6. De kleding

Scarlet is en blijft een modemagazine, dus je mag er zeker van zijn dat je een hele hoop geweldige outfits te zien gaat krijgen. Zowel op de werkvloer als tijdens een avondje uit zien de drie meiden er altijd fantastisch uit.

Tbt GIF by The Bold Type - Find & Share on GIPHY

7. De locatie

De laatste reden hebben we al een beetje in de intro weggegeven, maar wie wil nu niet zien wat er zich op een lifestyleredactie in NYC afspeelt?

Tbt GIF by The Bold Type - Find & Share on GIPHY

© Giphy

Het derde seizoen van ‘The Bold Type’ is momenteel wekelijks te zien op Q2. Wie een abonnement op Prime Video heeft, kan de afleveringen daar bekijken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.