Home Fun Food OMG: Kinder brengt maar liefst 5 verschillende ijsjes naar ons land

OMG: Kinder brengt maar liefst 5 verschillende ijsjes naar ons land

Twee soorten Kinder Bueno-ijs, een Kinder Surprise-ijsje én nog twee andere varianten!

© KINDER

WE TYPEN NIET GRAAG IN CAPS LOCK, MAAR NU KUNNEN WE EVEN NIET ANDERS. Kinder brengt namelijk vijf verschillende ijsjes naar ons land. VIJF! Winter of niet, wij willen ze nú alle vijf proeven.

Voedingsgiganten Unilever en Ferrero slaan de handen in elkaar en die samenwerking maakt onze stoutste dromen waar – we beginnen er zelfs van te rijmen. Ze brengen meteen vijf verschillende Kinder-ijsjes op de Belgische markt.

Het gaat om twee soorten Kinder Bueno-ijs (een bar en een hoorntje), een stick, een schepijsje in de vorm van een Kinder Surprise-eitje én een sandwichIs this the real life? Is this just fantasy?

1 / 5
Kinder Bueno Ice Cream Bar
Kinder Bueno Ice Cream Cone
Ice Cream Sticks
Kinder Joy Ice Cream
Ice Cream Sandwich
Kinder Bueno Ice Cream Bar
Kinder Bueno Ice Cream Bar

Bueno-fans worden extra in de watten gelegd: de unieke Bueno Bar is nu ook verkrijgbaar als ijsje. Een mix van hazelnootijs met een hart van hazelnootsaus, bedenkt met chocolade en afgewerkt met extra hazelnootsaus. De bars zijn individueel verkrijgbaar in pretparken, tankstations, cinemacomplexen en ijskramen.

Kinder Bueno Ice Cream Cone
Kinder Bueno Ice Cream Cone

De beroemde Kinder Bueno is nu ook verkrijgbaar in een hoorntje. Uniek ijs van hazelnootmel rond een kern van melkchocoladesaus, omhuld in een knapperig hoorntje, bedekt met een dun laagje hazelnootcrème gemaakt van Ferrero-hazelnoten en chocoladestukjes. Ze zijn zowel in een multipack van 4 verkrijgbaar als individueel in pretparken, tankstations, cinemacomplexen en ijskramen.

Ice Cream Sticks
Ice Cream Sticks

De Ice Cream Sticks combineren de smaak van verse, volle melk met melkchocolade. De sticks zijn individueel verkrijgbaar in pretparken, tankstations, cinemacomplexen en ijskramen, maar ook in de supermarkt in een multipack van 10.

Kinder Joy Ice Cream
Kinder Joy Ice Cream

De iconische Surprise-eitjes zijn nu verkrijgbaar als ijs! Het bevat heerlijk melk- en chocolade-ijs in een handig bekertje met een leuke verrassing erin. Vanaf maart 2019 zijn ze individueel verkrijgbaar in pretparken, tankstations, cinemacomplexen en ijskramen.

Ice Cream Sandwich
Ice Cream Sandwich

Romig melkijs met 40 % verse, volle melk, gelaagd tussen 2 heerlijke meergranenkoekjes. Ze zijn verkrijgbaar in een multipack van 6 en individueel in pretparken, tankstations, cinemacomplexen en ijskramen.

Lees ook:

OMG: er komen binnenkort M&M’s met Nutellasmaak in de rekken 7 manieren om je warme chocolademelk te pimpen DOEN: met deze 11 tips ga je meer water drinken

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.