Home Fun WOW: Kinepolis’ ‘Secret Cinema’ zorgt voor een nog leukere kijkervaring

WOW: Kinepolis’ ‘Secret Cinema’ zorgt voor een nog leukere kijkervaring

Al is die eerste keer niet voor angsthazen!

Secret Cinema
imdB

Filmfans beleven binnenkort een nog leukere bioscoopervaring. Kinepolis komt namelijk met het gloednieuwe concept ‘Secret Cinema‘. De eerste editie gaat door op 7 september met de horrorfilm ‘The Nun‘. Oeeeh!

Secret Cinema‘ zal je kijkervaring helemaal veranderen. In september geeft Kinepolis het startschot van het nieuwe concept op een geheime locatie in hartje Gent. Al is die eerste keer niet voor angsthazen! Van 7 tot 10 september zal de bioscoop namelijk de horrorfilm ‘The Nun‘ draaien, spin-off van de veelbesproken ‘The Conjuring 2‘. De exacte locatie, volledig in thema van de film, wordt pas enkele dagen voor de film meegedeeld met de bezoekers. 

Realiteit en fictie

‘Secret Cinema’ zal verschillende keren per jaar plaatsvinden, telkens op een andere locatie, met een andere film en een ander thema. Het concept vervaagt nóg meer de grens tussen realiteit en fictie dan 3D en 4DX! ‘De comfortabele bioscoopervaring wordt ingeruild voor een atypische en intense filmbeleving waarbij de film letterlijk tot leven komt’, aldus Karen Vanstaen, Marketing Manager Kinepolis België.

Per dag voorziet Kinepolis één voorstelling met een capaciteit van 190 personen. Eén ticket kost 25 euro en dat kun je vanaf vandaag kopen via de website van Kinepolis.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.