Home Fun KJ Apa en vijf andere toptalenten spelen in nieuwe Netflixfilm ‘The Last...

KJ Apa en vijf andere toptalenten spelen in nieuwe Netflixfilm ‘The Last Summer’

De trailer doet ons al aftellen naar 3 mei!

the last summer
© Netflix

12 april kunnen we Noah Centineo eindelijk weer aan het werk zien in ‘The Perfect Date‘. Nu komt er binnenkort nog een romantische film onze kant op, waar ook enkele hotties in meespelen. Waaronder ‘Riverdale’-acteur KJ Apa!

The Last Summer‘ volgt het leven van een groep tieners die zonet afgestudeerd is aan de middelbare school. In hun laatste zomer voor ze naar de universiteit vertrekken, zoeken ze elk nog hun weg. Ze worstelen met gevonden en verloren liefdes, vormen vriendschappen onder onverwachte omstandigheden en nemen een grotere rol op zich in hun relatie met hun ouders. Terwijl ze op het randje van het volwassen zijn staan, beslissen ze wie ze zullen zijn en wat ze zullen doen met hun leven.

Bekende toptalenten

In de Netflixfilm zullen we heel wat bekende toptalenten aan het werk zien, waaronder ‘Riverdale‘-acteur KJ Apa, ‘Good Trouble’-actrice Maia Mitchell, ‘You Get Me’-actrice Halston Sage, ’13 Reasons Why’-actrice Sosie Bacon, ‘The Maze Runner’-acteur Jacob Latimore en ‘Teen Wolf’-acteur Tyler Posey.

De romantische film staat vanaf 3 mei 2019 op Netflix. Bekijk in afwachting de officiële trailer hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.