Home Fun KJ Apa en Sofia Carson spelen hoofdrol in nieuwe thriller ‘Songbird’

KJ Apa en Sofia Carson spelen hoofdrol in nieuwe thriller ‘Songbird’

Het verhaal speelt zich twee jaar in de toekomst af en gaat over een ernstig virus waardoor iedereen in lockdown moet. Herkenbaar?

songbird
© Getty

Voor wie KJ Apa mist op zijn/haar scherm hebben we goed nieuws. De acteur speelt binnenkort de hoofdrol in een gloednieuwe film genaamd ‘Songbird’ en dat doet hij naast ‘The Perfectionists’-actrice Sofia Carson.

Na zijn rollen in ‘Riverdale’, ‘The Hate U Give’, ‘The Last Summer’, ‘A Dog’s Purpose’ en ‘I Still Believe’ neemt KJ Apa dit keer een heel ander personage voor zijn rekening. En dat doet hij naast onder anderen ‘The Perfectionists’-actrice Sofia Carson, ‘You’-actrice Jenna Ortega en Demi Moore.

Songbird‘ speelt zich twee jaar in de toekomst af. Nadat een ernstig virus begint te muteren, wordt een lockdown opnieuw ingevoerd. Om de ziekte onder controle te houden, is de stad in tweeën verdeeld. Motorrijder Nico (KJ Apa) is een koerier met een uitzonderlijke immuniteit die mensen allerlei zaken bezorgt. Zijn vriendin Sara (Sofia Carson) zit net zoals het merendeel van de bevolking opgesloten in haar huis, waardoor het koppel fysiek niet samen kan zijn. Om bij haar te kunnen zijn, moet hij de krijgswet, moorddadige burgerwachten en een machtige familie overwinnen.

De opnames zouden volgens Deadline vorige week in Los Angeles van start gegaan zijn. Meer details over waar en wanneer de thriller zal te bekijken zijn, is dus nog niet bekend.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.