Home Fun ZIEN: KJ Apa brengt je aan het huilen in de trailer van...

ZIEN: KJ Apa brengt je aan het huilen in de trailer van zijn nieuwe film ‘I Still Believe’

Zakdoekjes in de aanslag!

i still believe
© Lionsgate

KJ Apa kennen we natuurlijk allemaal als Archie uit ‘Riverdale’, maar in de trailer van zijn nieuwe film ‘I Still Believe’ laat hij zich van een heel andere kant zien. Het is voor de acteur duidelijk zijn meest emotionele rol tot nu toe en wij nemen er alvast een zakdoekje bij!

Gisterenavond is de eerste trailer van ‘I Still Believe’, de nieuwste film van KJ Apa, online verschenen. De ‘Riverdale’-acteur speelt de rol van christelijke zanger Jeremy Camp die verliefd wordt op Melissa (Britt Robinson). Alleen krijgt het koppel een serieuze tegenslag wanneer ze te horen krijgen dat Melissa eierstokkanker heeft. De film vertelt dan ook het verhaal van hun relatie en hun gevecht tegen deze vreselijke ziekte. Opgelet, want er kunnen traantjes aan te pas komen!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

In een interview met People vertelde KJ Apa dat hij meteen in de ban was van het liefdesverhaal tussen Jeremy en Melissa. ‘Hun relatie krijgt het hard te verduren in de film’, aldus de acteur. ‘Ik geloof dat iedereen zich kan herkennen in dit verhaal, want het gaat over liefde, verlies en hoop’. Ondanks dat de acteur meteen aangetrokken was tot het project, heeft hij eerst een van zijn angsten moeten overwinnen. ‘Ik voel me super oncomfortabel als ik zing.’ Ook in ‘Riverdale’ konden we hem al aan het werk horen, maar toch was KJ enorm zenuwachtig dat hij moest zingen in de film’.

I Still Believe’ komt uit op 20 maart 2020.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.