Home Fun Food MUST HAVE: met dit koelelement maak je deze zomer Instaproof ijsrolletjes

MUST HAVE: met dit koelelement maak je deze zomer Instaproof ijsrolletjes

Voor welke combinatie ga jij?

ijsrolletjes
© Mikamax

Je hebt ze vast al zien verschijnen op je Instagramfeed: ijsrolletjes die met een speciale techniek gemaakt worden. Nu hoef je niet per se op reis te gaan om ze te kunnen proeven, want je kan de lekkernij gewoon thuis maken!

Vooral in Thailand, Maleisië en Cambodja vind je de ijsrolletjes, die beter bekend staan als ‘stir-fried ice‘. Het is een foodtrend die je op Instagram weleens ziet passeren. Het staat niet alleen mooi op je sociale media. De speciale combinaties die worden gemaakt, zien er ook superlekker uit. De rolletjes worden gemaakt met de creatiefste ingrediënten en toppings. Van nutella met aardbeien over Oreo’s en chocolade tot froot loops. De gekste en lekkerste combinaties zijn mogelijk!

Koelelement

Nu hebben we goed nieuws: je hoeft helemaal niet naar Azië te reizen om de lekkernij te proeven. Het gadgetmerk MikaMax verkoopt een leuk hebbeding waarmee je de ijsrolletjes thuis zelf kan maken. Je steekt het koelelement in de vriezer en haalt het meteen voor gebruik uit. Het enige wat je moet doen is een vloeistof naar keuze (bijvoorbeeld melk) erop gieten en lekkere toppings erdoor hakken en spatelen. Tip: het platform moet echt ijskoud zijn, dus voor je het apparaat uit de diepvriezer haalt, zet je het beste je ingrediënten op voorhand klaar.

© Mikamax

Je koopt het koelelement voor € 29,95 hier.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.