Home Fun We krijgen maar liefst 22 (!) afleveringen te zien in het tweede...

We krijgen maar liefst 22 (!) afleveringen te zien in het tweede ‘Riverdale’-seizoen

Riverdale
Foto: Twitter @CWRiverdaleNews

Riverdale‘-fans opgelet! We vertelden jullie al dat iemand in een trouwjurk werd gespot op de set én welke twee personages een koppel worden in seizoen 2. Wij hebben nu nog meer goed nieuws voor jullie. Er is namelijk aangekondigd dat het nieuwe seizoen van de populaire show bijna dubbel zoveel afleveringen zal tellen dan het eerste seizoen. Yassss!

6 maanden genot

Het eerste succesvolle seizoen van de tv-serie ‘Riverdale‘ eindigde met een major cliffhanger. Dus wij kunnen allemaal niet wachten tot oktober om weer heel wat avonturen van Archie Andrews en zijn vrienden te zien. Nu hebben we nog meer om naar uit te kijken, want er is zonet bevestigd dat we maar liefst 22 afleveringen te zien krijgen. Zonder break! Dat wil zeggen dat we elke week, 6 maanden lang, kunnen genieten van spanning, liefde, intriges, misdaad en natuurlijk Jugheads schattige, droge, soms wat donkere humor. Het was het officiële Twitter-account van de Amerikaanse uitgeverij Archie Comics die het goede nieuws bekendmaakte.

Daddy Lodge

We zullen eindelijk ook kennismaken met daddy Lodge, Hiram. De vader van Veronica komt naar Riverdale en wij weten al wie het is. Marisol Nichols, die Hermione Lodge speelt, postte op Instagram een familiefoto met als onderschrift ‘Lodges zijn terug, baby’. Oh my god!

Lodges are back baby 😘

A post shared by Marisol Nichols (@marisolnichols) on

Dat er meer episodes zullen zijn, wil niet zeggen dat we daarom langer moeten wachten op de eerste aflevering. De opnames gingen vorige maand van start en lopen tot april. Toch is de officiële release nog steeds gepland voor 12 oktober 2017 op Netflix! Wij. Kunnen. Niet. Wachten.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.