Home Fun Kurkdroog geeft het op: ook scholieren in Hasselt falen grandioos op hun...

Kurkdroog geeft het op: ook scholieren in Hasselt falen grandioos op hun test

Kurkdroog
Foto: YouTube Kurkdroog

Bijna een jaar geleden gingen Angel en Toon van Kurkdroog voor ‘t eerst de Meir op om te testen of de jeugd klaar was voor 1 september. Het antwoord? Hell to the no. Twee maanden schoolgaan bleken eind oktober ook niet veel uitgehaald te hebben. Maar na een volledig schooljaar zouden de scholieren toch op hun slimst moeten zijn en kunnen beseffen dat de broer van Adolf Hitler niet Bdolf noch Cdolf Hitler heette, right? Nope.

‘Geld witwassen doe je op 360º…’

Nu het officieel vakantie is, besloten Angel en Toon de schoolgaande jeugd nog een laatste kans te geven om zichzelf te bewijzen. Ze trokken deze keer naar Hasselt, in de hoop dat de Limburgers het beter zouden doen dan hun Antwerpse vrienden. Spoiler alert: niet dus. De kerels van Kurkdroog maakten de test zelfs makkelijker dan ooit en voegden aan de typische strikvragen enkele dingen toe die je gewoon écht op school leert, zoals hoeveel provincies België telt – ‘Geen?’ – en in welke maand 9/11 viel – ‘November?’. We zullen het maar op de zenuwen steken die opspeelden, zeker?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Hoewel we helemaal snappen dat Toon en Angel wanhopig worden en het willen opgeven, hopen we toch op nog enkele edities. Deze video’s zijn dan wel tragisch, ze blijven ook geweldig hilarisch ?…

Meer grappige video’s:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.