Home Fun Kurkdroog test de kennis van de jeugd na bijna twee maanden school...

Kurkdroog test de kennis van de jeugd na bijna twee maanden school en je kan het resultaat wel raden

Kurkdroog
Foto: YouTube Kurkdroog
Remember die hilarisch pijnlijke video van de mannen van Kurkdroog die begin september viraal ging? Ze stelden enkele shoppende scholieren een paar absurde vragen zoals ‘Wat is de vierkantswortel van een wortel?’ en ‘In welk werelddeel vind je de zebrapad?’ en kregen daarop nog absurdere antwoorden zoals ‘Selder..?’ en ‘Londen’. Wel, ze zijn terug voor een tweede ronde.

Verbetering?

In de hoop vast te stellen dat het werk van de Vlaamse leerkrachten de afgelopen anderhalve maand niet compleet zinloos is geweest, trokken Angel en Toon van Kurkdroog met een reeks nieuwe vragen de straat op. De enige conclusie die ze achteraf konden trekken, is dat de die leerkrachten nog veel sterkte nodig zullen hebben. Aiii...

Wees dus gewaarschuwd: als je gezicht na het zien van de eerste video rood zag van de facepalms die je jezelf uit plaatsvervangende schaamte hebt gegeven, wordt het deze keer minstens even onaangenaam. Al durven we bij sommige scholieren twijfelen aan de oprechtheid van de antwoorden. Bij zulke YouTube-video’s weet je natuurlijk nooit wat echt is en wat niet. Om eerlijk te zijn zou het nogal een opluchting zijn, moest dit een beetje in scène gezet zijn…Kijk zelf maar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Meer grappige video’s: 

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.