Home Fun Disney Channel-sterren Laura Marano en Gregg Sulkin spelen in nieuwe remake van...

Disney Channel-sterren Laura Marano en Gregg Sulkin spelen in nieuwe remake van ‘A Cinderella Story’

Dat goede nieuws doet ons stiekem nu al een beetje verlangen naar Kerstmis.

a cinderella story
© Getty

De komende week krijgen we nog zomerse temperaturen tot wel 28 graden, maar dat wil niet zeggen dat we toch niet een beetje aftellen naar de winter. Eind dit jaar komt er namelijk een kersteditie van ‘A Cinderella Story’ en dat goede nieuws doet ons stiekem nu al een beetje verlangen naar Kerstmis.

De allereerste ‘A Cinderella Story‘ met Hilary Duff en Chad Michael Murray in de hoofdrol zal voor altijd een speciaal plekje in ons hart hebben. Toch wil dat niet zeggen dat we niet openstaan voor remakes van de film. Zeker als het gaat om een kersteditie worden wij instant enthousiast.

Laura Marano treedt in de voetsporen van Hilary Duff, Lucy Hale, Selena Gomez en Sofia Carson en speelt de hoofdrol in ‘A Cinderella Story: Christmas Wish‘. Ze neemt de rol van Katherine Decker op zich. Dat doet ze naast Gregg Sulkin die Dominic Wintergarden speelt in de film.

Kat, zangeres en songwriter in wording, werkt tijdens de kerstperiode als zingende elf, maar ze droomt ervan om het te maken in de muziekwereld. Haar stiefmoeder en twee stiefzussen doen er alles aan zodat Kats dromen geen werkelijkheid worden. Gelukkig is de knappe kerstman er om haar een handje te helpen…

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.