Home Fun Lauren Jauregui: ‘De breuk heeft inspiratie om te schrijven in mij losgemaakt...

Lauren Jauregui: ‘De breuk heeft inspiratie om te schrijven in mij losgemaakt die er voorheen niet was’

De zangeres voelt zich weer vrij dankzij de breuk met Fifth Harmony.

Lauren Jauregui
Photo News

In maart raakte bekend dat de meisjes van Fifth Harmony elk hun eigen weg zouden gaan. Nu zijn de zangeressen volop bezig aan hun carrière te timmeren. Zo lanceerde Lauren Jauregui haar eerste single ‘Expectations‘. In een interview met People vertelde ze over haar nieuwe pad.

Lauren Jauregui, voormalig lid van Fifth Harmony, gaf in een interview met People toe dat ze zich veel vrijer voelt sinds de meidengroep uit elkaar is. ‘De breuk heeft inspiratie om te schrijven in mij losgemaakt die er voorheen niet was.’ Nu is de zangeres naar eigen zeggen geïnspireerder dan ooit. ‘Ik ben met mezelf verbonden op emotioneel vlak. Als ik vastzit of mezelf niet kan zijn, kan ik niets creëren.’

Respectvol gesprek

Toch heeft Lauren alles te danken aan haar tijd met Fifth Harmony, ook haar inspiratie voor haar solocarrière. En dat beseft ze maar al te goed. ‘Ik was in Thailand toen we elkaar belden en beslisten om elk onze eigen weg te gaan. We hadden een heel respectvol gesprek, het was prachtig. We begrepen het allemaal.’ Dat zorgde er naar eigen zeggen voor dat ze weer geïnspireerd raakt. ‘Het gevoel dat het oké was en wij oké met elkaar waren, zorgde ervoor dat mijn hart zich weer opende voor creativiteit. Ik voelde me zo geïnspireerd door alles rondom mij.’ Meteen daarna ging ze de studio in.

Expectations

Met Laurens nieuwe liedje ‘Expectations’ krijgen we al een idee van welke richting ze uit wil met haar solomuziek. Luister hieronder zelf!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.