Home Fun Food YUM: Leo krijgt er een vrouwtje ‘Lea’ bij met witte chocolade en...

YUM: Leo krijgt er een vrouwtje ‘Lea’ bij met witte chocolade en frambozenvulling

Een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan de vzw Pink Ribbon in de strijd tegen borstkanker.

lea

Feest! Niet alleen viert de krokante Leo dit jaar zijn 80e verjaardag, ook mocht de oude knakker gisteren in het huwelijksbootje stappen met Lea, een knapperig koekje omhuld met witte chocolade en frambozenvulling. En ook wij willen onze tanden weleens in dat lekker brokje zetten.

Het is al 80 jaar geleden dat Leo, het krokante wafertje met crèmevulling en omhuld met melkchocolade, voor het eerst het levenslicht zag. Doorheen de jaren kende het koekje al verschillende limited editions zoals Leo Cocos, Leo Orange en Leo Espresso maar voor zijn 80e verjaardag mocht het weleens wat specialer.

Leo loves Lea

Enter: Lea, een knapperig wafertje met frambozenvulling, gehuld in witte chocolade. En daarmee doet het merk niet alleen ons cookie monsters een enorm plezier, het steunt hiermee ook Pink Ribbon vzw in de strijd tegen borstkanker. Een deel van de opbrengst van het nieuwe koekje gaat namelijk naar de vzw. Dubbel win!

Zelf proeven en meteen je steentje bijdragen? De Lea-koekjes liggen vanaf nu in de winkelrekken voor € 4,50 (voor een 10-pack).

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.