Home Fun ZIEN: ‘Let It Snow’ met Kiernan Shipka wordt zonder twijfel onze nieuwe...

ZIEN: ‘Let It Snow’ met Kiernan Shipka wordt zonder twijfel onze nieuwe favoriete kerstfilm

Ben je fan van films zoals 'Valentine's Day' en 'New Year's Eve'? Zet dan de nieuwe Netflix Original ' alvast op je kijklijstje!

let it snow
© Netflix

Ben je fan van films zoals ‘Valentine’s Day’ en ‘New Year’s Eve’, waarin verschillende verhalen door elkaar heen lopen? En hou je van Kerstmis? Zet dan de nieuwe Netflix Original ‘Let It Snow’ alvast op je kijklijstje, want aan de trailer te zien, wordt dit onze nieuwe favoriete kerstfilm!

Op kerstavond treft een sneeuwstorm een klein stadje. De relaties van een groep eindejaarsstudenten komen onder druk te staan door een gestrande popster, een gestolen vat, een groep competitieve dansers, een mysterieuze vrouw gewikkeld in aluminiumfolie en een episch feestje in de Waffle Town. Op kerstochtend zal niets nog hetzelfde zijn.

Kerstmis, liefde en vriendschap

Kerstmis, humor, vriendschap maar vooral liefde lijken de centrale thema’s te zijn in ‘Let It Snow‘. De trailer, waarin we een eerste blik krijgen op alle personages doet ons alvast aftellen naar 8 november. Dan staat de kerstfilm op Netflix!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.