Home Fun 13 levenslessen die elke tiener uit ‘Mean Girls’ kan leren

13 levenslessen die elke tiener uit ‘Mean Girls’ kan leren

En waarom je dus moet kijken!

mean girls
© Paramount Pictures

Velen onder jullie zullen het misschien niet weten, maar afgelopen weekend vond er een hele coole onofficiële feestdag plaats. En nee, geen nationale of politieke feestdag, maar wel naar aanleiding van een film. Mean Girls Day werd in het leven geroepen dankzij de succesvolle chickflickMean Girls‘ die elke tiener moet gezien hebben! Daarom sommen wij 13 levenslessen op die jullie allemaal uit de film kunnen trekken.

Elke tiener moet ooit eens ‘Mean Girls‘ gezien hebben, in welk jaar je ook geboren bent! De film is gewoon supergrappig, maar zit ook vol levenslessen waar je als tiener veel uit kan leren.

3 oktober is een hele belangrijke dag.

Mean Girls Day! Het is een feestdag die bij veel millennials centraal staat op 3 oktober. ‘Op 3 oktober vroeg hij welke dag het was. Het is 3 oktober.’ Ja, dit was een hele belangrijke gebeurtenis voor Cady Heron. Het was de dag waarop haar crush haar eindelijk aansprak!

Goeie quotes blijven je altijd bij.

Iets waar ‘Mean Girls’ héél bekend om staat, zijn de bekende en o zo goed gevonden oneliners. Elk meisje heeft ooit wel al eens een quote uit de film gebruikt en waarom ook niet? Ze blijven té zalig!

Op woensdag draag je roze.

Waarom? Het is gewoon de ‘Mean Girls’-regel én de quote is bekend bij heel wat fashion-Instagrammers. Draag daarom op woensdag roze, post er een foto van op Instagram en gebruik de quote als onderschrift of hashtag!

Je hoeft je niet dom voor te doen om je crush te versieren.

Ben je goed in wiskunde? Geef dat gewoon toe! Niemand houdt van een slim persoon die zich dommer voordoet dan hij/zij is. Je crush dus ook niet!

Inspiratie voor de leukste halloweenoutfits.

Je kan voor heel scary, schattig of net iets sexier gaan. Keuze genoeg in ‘Mean Girls’! Al kende Cady de definitie van Halloween toch het beste met haar enge bruidskostuum.

Met gemeen zijn kom je nergens.

Niemand vindt gemene mensen leuk en je verliest er alleen maar vrienden door. Dus wees altijd lief voor elkaar!

Een cool mom hebben is ook niet alles.

Een beetje gênant en vooral vreemd als je het ons vraagt… Geef ons maar onze normale en verantwoordelijke mama!

Rijk zijn wil niet automatisch zeggen gelukkig zijn.

Uiteindelijk bleek dat Regina George gewoon heel veel haat en agressie in zich had. Haar grote huis maakte haar niet bepaald blij, hé?

Kliekjes heb je overal.

Het is aan jou om je vrienden wijs te kiezen!

Beste vrienden kunnen je héél snel de rug toekeren.

Let op wie je vertrouwt, want als je een valse vriend(in) hebt, kan hij/zij bij het minste snel zijn/haar rug naar je toekeren. Dat hebben we gezien toen Gretchen Wieners Regina buitensloot. Al was dat wel met een goede reden…

Roddelen doet iedereen.

Maar dat maakt het niet oké, dus roddel gewoon niet over anderen. Jij vindt het toch ook niet leuk als mensen achter je rug over je praten?

Je hoeft niet mee te lopen om vrienden te hebben.

Je echte vrienden zullen je accepteren om wie je bent en je met respect behandelen!

Karma’s a b*tch.

Boontje komt om zijn loontje. Maar terug pesten is nooit oké!

Dus heb je nog niets te doen vanavond? Kijk dan op deze speciale dag naar ‘Mean Girls’! Geloof ons, je zal er geen spijt van krijgen!

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.