Home Fun AHA: deze acteur speelt liefdesrivaal van Peter Kavinsky in ‘To All The...

AHA: deze acteur speelt liefdesrivaal van Peter Kavinsky in ‘To All The Boys’

De knappe acteur vervangt Jordan Burtchett als John Ambrose.

to all the boys
© Netflix

We vertelden jullie eerder al dat Peter Kavinsky concurrentie zou krijgen in het vervolg op ‘To All The Boys I’ve Loved Before’. Nu weten we eindelijk wie die liefdesrivaal zal spelen en het leven van Lara Jean Covey op zijn kop zal zetten.

LanaLara Jean CoveyCondor sprak onlangs met magazine Elle over het vervolg en daar deed ze al de onheilspellende onthulling. ‘Haar eerste love interests waren Josh en Peter, maar in de tweede film zal er een nieuw personage Peter uitdagen en hem laten vechten voor Lara Jean. En dat is niet slecht.’

En het lijkt erop dat dat nieuw personage John Ambrose zal zijn. Remember him? Hij was een van de andere jongens naar wie Kitty de liefdesbrief had verstuurd. En op het einde van ‘To All The Boys I’ve Loved Before’ stond hij voor Lara Jeans deur.

Jordan Fisher

Een verschil, die rol werd toen vertolkt door acteur Jordan Burtchett. In de tweede film gaat de knappe ‘Teen Beach Movie’-acteur Jordan Fisher de rol van John Ambrose op zich nemen. Netflix kondigde het goede nieuws aan met een video waarin Lana Condor haar nieuwe collega ophaalt bij zijn trailer.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Releasedatum

De opnames van de tweede ‘TATBILB’-film zijn momenteel bezig. Wanneer de verfilming van ‘P.S. I Still Love You’ precies op Netflix zal staan, is nog niet duidelijk. De eerste film werd in augustus 2018 gelanceerd, dus we hopen dat we deze zomer het tweede deel kunnen bekijken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.