Home Fun LIFEHACK: dankzij dit trucje kan je alsnog de volledige Harry Potter-saga op...

LIFEHACK: dankzij dit trucje kan je alsnog de volledige Harry Potter-saga op Netflix bekijken

Plan die marathon maar alvast in!

Harry Potter

Toegegeven, ook wij waren immens teleurgesteld toen bleek dat de volledige Harry Potter-saga dan toch niet op Netflix zou verschijnen. De redactie bleef echter niet bij de pakken neerzitten en ging op onderzoek uit. Met resultaat! Wij ontdekten namelijk een trucje waarmee je de betoverende saga wél kan bingewatchen. Plan die marathon maar alvast in!

Het was een filmpje van nog geen 13 seconden lang dat de hoofdjes van talloze Harry Potter-fans op hol deed slaan. Terwijl het iconische en magische deuntje op de achtergrond afspeelde, verscheen namelijk de boodschap dat de populaire streamingdienst vanaf 1 november alle acht de films beschikbaar zou stellen voor zijn abonnees. Fantastisch nieuws, al was er wel een addertje onder het gras. Netflix kon blijkbaar enkel de Franstalige rechtenbemachtigen, waardoor wij dus in tranen achterbleven.

It’s a kind of magic

Toch kan je die zakdoek nu definitief wegsteken, want onze redactie ontdekte een trucjewaarmee je alsnog de avonturen van Harry Potter, Hermelien Griffel en Ron Wemel op Zweinstein opnieuw kan herbeleven. Als je de taal van je profiel namelijk op Frans instelt, verschijnen de acht films op magische wijs wel in jouw Netflix-aanbod. Ben jij niet zo’n held in Frans? Geen paniek! Pas dan gewoon even de taal of ondertiteling aan naar het Engels en genieten maar. Wie nodig jij uit op je canapé voor een heuse marathon?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.