Home Fun De ‘#LikeMe’-cast kondigt in video goed én slecht nieuws aan

De ‘#LikeMe’-cast kondigt in video goed én slecht nieuws aan

Zo zal het derde seizoen pas in 2022 te zien zijn, maar gelukkig kunnen we naar iets anders uitkijken.

#Likeme
© Kris Van de sande voor VRT

Geen derde seizoen van ‘#LikeMe’ tot 2022 en ook de shows worden alweer uitgesteld. Gelukkig heeft de cast ook goed nieuws voor haar fans. In een video kondigden Caro, Camille, Yemi, Vince en Scott goed en slecht nieuws aan.

Terwijl de ‘#LikeMe’-concerten, die normaal in april en mei zouden plaatsvinden, door de coronacrisis verschoven werden naar begin september heeft de cast nu opnieuw slecht nieuws. ‘#LikeMe in concert‘ zal namelijk pas op 13 en 14 maart 2021 kunnen doorgaan. Volgens Camille zullen ze op die data een extra groot feest met jullie bouwen in het Sportpaleis. Iets om naar uit te kijken, dus!

Daarnaast moeten fans ook nog wat extra geduld uitoefenen als het aankomt op de komst van het derde seizoen. De nieuwe afleveringen zullen pas in 2022 op Ketnet uitgezonden worden. Om afleveringen op te nemen moet men namelijk veel mensen in kleine ruimtes samen zetten, iets wat door de huidige situatie niet mogelijk is. Daarom is er besloten om de opnames uit te stellen tot 2021, zodat er niets hoeft veranderd te worden aan het ‘#LikeMe’ zoals we het kennen.

Winterspecials

Gelukkig is er ook heel goed nieuws waardoor fans ‘#LikeMe’ niet zo heel lang moeten missen. De cast gaat namelijk ook een aantal winterspecials maken. Die zullen worden opgenomen in een kleine bubbel, waardoor de coronamaatregelen kunnen worden gerespecteerd. De extra afleveringen zouden vanaf eind december te zien zijn. Nieuwe liedjes en verhalen komen dus binnenkort jouw kant op! Kan je niet wachten of krijg je maar niet genoeg van ‘#LikeMe’? Dan kan je ook nog steeds naar Durbuy trekken voor de avontuurlijke zoektocht.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.