Home Fun TRAILER: Lili Reinhart speelt hoofdrol in romantische dramafilm ‘Chemical Hearts’

TRAILER: Lili Reinhart speelt hoofdrol in romantische dramafilm ‘Chemical Hearts’

Haar tegenspeler is 'Euphoria'-acteur Austin Abrams.

lili reinhart chemical hearts
© Amazon Prime Video

Na haar rol in ‘Hustlers’ speelt Lili Reinhart opnieuw mee in een film. Binnenkort is ze te zien in het romantische drama ‘Chemical Hearts’ op Prime Video. Van die titel is nu ook een officiële trailer gelanceerd.

Volgens de synopsis van Amazon Prime Video gaat ‘Chemical Hearts‘ over Henry Page, een zeventienjarige jongen die nog nooit verliefd is geweest. Hij ziet zichzelf als een romanticus, maar het soort ‘eens in je leven-liefde’ waar hij op hoopt, is hem nog niet overkomen. Op de eerste dag van zijn laatste jaar ontmoet hij de uitwisselingsstudent Grace Town en het lijkt erop dat dat alles gaat veranderen. Wanneer Grace en Henry gekozen worden om samen aan de schoolkrant te werken, is hij meteen aangetrokken tot haar. Terwijl hij haar hartverscheurende geheim ontdekt dat haar leven heeft veranderd, wordt hij verliefd op haar, of op z’n minst op de persoon die hij denkt dat ze is.

De rol van Henry wordt gespeeld door ‘Euphoria’-acteur Austin Abrams en ‘Riverdale’-actrice Lili Reinhart neemt de rol van Grace op zich. Ze is ook executive producer. De film is gebaseerd op het boek ‘Our Chemical Hearts’ van Krystal Sutherland. De titel verschijnt op 21 augustus op Amazon Prime Video, een streamingplatform dat ook in ons land beschikbaar is. Fingers crossed dat de titel dan voor Belgische abonnees te bekijken zal zijn.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.