Home Fun Little Mix brengt prachtige cover van Harry Styles’ ‘Falling’

Little Mix brengt prachtige cover van Harry Styles’ ‘Falling’

Kippenvel!

little mix falling
© Getty

Nadat Miley Cyrus haar versie bracht van Billie Eilish’ ‘My Future’ is het nu de beurt aan Little Mix om een bekend nummer te coveren. De vier zangeressen waren te gast bij BBC Radio 1 Live Lounge en zongen ‘Falling’ van Harry Styles.

Dat Perrie Edwards, Jesy Nelson, Jade Thirlwall en Leigh-Anne Pinnock van Little Mix een dijk van een stem hebben, hebben de vier girls nu nog maar eens bewezen. Ze waren te gast in de Live Lounge van BBC Radio 1 waar ze hun eigen versie brachten van Harry Styles‘ nummer ‘Falling‘.

Paniekaanval

In de video staan de Little Mixers in een halve cirkel en hebben drie van hen geen schoenen aan. Ze beginnen met door in koor ‘Falling’ te zingen en dan neemt Perrie Edwards de leiding. Het was oorspronkelijk de bedoeling dat Jesy dit deel zou zingen, maar net voor ze op moesten, had ze een paniekaanval en nam Perrie het dus van haar over. Op Instagram deelde Jesy een fragment van de repetitie en legde ze in de caption uit wat er gebeurd is.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Gelukkig kon Jesy dus rekenen op Perrie. En het resultaat mag er zijn! Wij krijgen helemaal kippenvel bij het horen van deze versie en weten niet van welke we meer fan zijn: die van Harry Styles of die van Little Mix? Beluister en oordeel zelf.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.