Home Fun LOL: heb jij dit ‘moeilijke’ raadsel vorige week op Instagram gezien?

LOL: heb jij dit ‘moeilijke’ raadsel vorige week op Instagram gezien?

Wist je het juiste antwoord?

Als er enkele lolbroeken tussen je volgers zitten, heb je vast en zeker een raadseltje voorbij zien komen op je Instagram Stories. Vroeg je je sindsdien af wat het juiste antwoord was? Wij ook!

Vorige week deed er een raadsel de ronde op social media, en nu weten we de juiste oplossing. Wij zagen tientallen keren zeven kaarsen passeren op onze feed en Instagram Stories. We waren er bijna zeker van dat we het antwoord wisten, en daarvan hebben we nu bevestiging!

5 kaarsen

Als je fout antwoordde, moest je het raadsel reposten op je Story, en zo deed de vraag de ronde op Instagram. Veel mensen zouden veel te snel ‘vijf kaarsen’ geantwoord hebben, want 7 – 2 = 5. Toch klopt dat antwoord niet, en als je logisch nadenkt, weet je dat. De vraag is namelijk niet hoeveel kaarsen er nog branden, maar wel hoeveel je er nog hebt. Zeven, dus!

Tweede theorie

Toch deed nog een andere theorie de ronde, en die klinkt ook heel logisch. Als twee kaarsen uitgeblazen zijn, zullen de andere vijf kaarsen smelten tijdens het opbranden, waardoor je er nog maar twee hebt. Wow!

Welk van de twee antwoorden zou nu écht kloppen? En wist jij het?

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.