Home Fun LOL: make-uplovers maken zich zorgen over de nieuwe iPhone X

LOL: make-uplovers maken zich zorgen over de nieuwe iPhone X

iPhone X
Foto: We Heart It

Dat de iPhone X supercoole functies heeft, daar zal je vast wel akkoord mee gaan. De hele wereld is in de wolken over het nieuwste gadget van Apple, maar beautylovers maken zich nu zorgen over iets waar wij zelfs nooit aan gedacht zouden hebben. Zij stellen zich namelijk vragen bij de ontgrendeling via gezichtherkenning…

Ontgrendeling door middel van je vingerafdruk werd bij de iPhone X vervangen door gezichtsherkenning. Supercool natuurlijk, maar blijkbaar niet volgens iedereen! Veel beautylovers panikeerden toen ze hoorden over de nieuwe functie en lieten van zich horen op Twitter.

Uitgebreide make-uproutine

Je vraagt je vast af wat make-up te maken heeft met de nieuwste iPhone. Meisjes met een uitgebreide make-uproutine dragen een hele laag foundation, shapen hun kaakbeenderen, wenkbrauwen en lippen en zien er uiteindelijk soms helemaal anders uit. Die meisjes maken zich nu zorgen over de gezichtsherkenningsfunctie waarmee je de iPhone X ontgrendelt.

Flawless 

Ze zijn bang dat als ze hun make-up verwijderen, ze hun smartphone niet meer zullen kunnen ontgrendelen. Klinkt belachelijk, maar ze hebben ergens wel een punt. Sommigen kunnen hun gezicht zó flawless maken dat ze er als een totaal andere persoon uitzien. Hun reacties op Twitter zijn dan ook super grappig!

Ook mannen op Twitter konden het niet laten om met meisjes die veel make-up dragen te lachen.

Don’t panic

Gelukkig heeft de gezichtsherkenning daar niets mee te maken, dus geen paniek. De technologie gebruikt namelijk een 3D-gezichtsmodel dat afmetingen vergelijkt gebaseerd op gezichtskenmerken.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.