Home Celebs Celeb News WOW: ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale krijgt hoofdrol in ‘Riverdale’-spin-off ‘Katy Keene’

WOW: ‘Pretty Little Liars’-actrice Lucy Hale krijgt hoofdrol in ‘Riverdale’-spin-off ‘Katy Keene’

'I'm freaking out', aldus Lucy over haar nieuwe rol op Instagram.

© Photonews
© Photonews

We berichtten eerder al over ‘Katy Keene’, de nieuwe spin-off van hitserie ‘Riverdale’. Maar dat Lucy Hale, bekend van haar rol als Aria in de zeven seizoenen van ‘Pretty Little Liars’, de hoofdrol gaat vertolken, is een nieuwtje. De actrice maakt het nieuws zelf bekend met een dankbare post op haar Instagrampagina.

‘I’m slightly freaking out’, schrijft Lucy Hale op Instagram. De ‘PLL’-actrice mag de hoofdrol vertolken in ‘Katy Keene’. Deze aanstormende serie is gebaseerd op de Archie-comics waar ook ‘Riverdale‘ en ‘Chilling Adventures of Sabrina‘ uit voortkwamen. Klinkt als goed materiaal om te bingewatchen, niet?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Warm en onafhankelijk personage

Er komen steeds meer weetjes over ‘Katy Keene’ aan het licht. De serie vertelt het verhaal van vier jonge twintigers waaronder Katy, gespeeld door Lucy Hale, en zangeres Josie McCoy, een rol die weggelegd is voor Ashleigh Murray. Zij kroop voor ‘Riverdale’ eerder al in de huid van de ambitieuze Josie. Camille Hyde, Lucien Laviscount, Jonny Beauchamp en Julia Chan zullen de cast van ‘Katy Keene’ vervolledigen.

Wat weten we nog meer over Katy? Ze is een kleurrijke, warme en onafhankelijke twintiger die werkt als shopadviseur in een warenhuis. Net als alle andere personages is ze vastberaden om in het veelbelovende New York City haar dromen na te jagen. Uiteraard gaat dat gepaard met de nodige struggles.

Wanneer de serie juist zal verschijnen, is voorlopig nog niet bekend.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.