Home Fun COOL: deze mash-up bevat de populairste popnummers van 2019

COOL: deze mash-up bevat de populairste popnummers van 2019

Met onder meer Ed Sheeran, Lizzo én our girl Ariana Grande.

mash-up
© Getty

Geef jij binnenkort nog een eindejaarsfeestje en ben je volop bezig met dé ideale playlist samen te stellen? Dan hoef je alleen maar naar onderstaande mash-up te luisteren. Deze bevat namelijk de populairste popnummers van 2019 en die verdienen het stuk voor stuk om afgespeeld te worden op je volgende feestje.

Na het beluisteren van onderstaande mash-up kunnen we alvast één ding concluderen. 2019was een topjaar op muzikaal vlak. Zo leerden we onder meer Billie Eilish kennen en maakte Billy Ray Cyrus een onverwachte comeback. Deze sterren mochten dan ook niet ontbreken in de ‘United State of Pop’ van dj Earworm. Hij goot namelijk de populairste nummers van het afgelopen jaar in een aanstekelijke mix. Andere artiesten die we kunnen horen in onderstaande clip zijn bijvoorbeeld Ariana Grande, Ed Sheeran én uiteraard our girl Lizzo. Luister zelf en geniet van de beste songs van het afgelopen jaar.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.