Home Fun Crazy shizzle! Dit meisje vond haar dubbelganger en kreeg er van het...
ADVERTENTIE

Crazy shizzle! Dit meisje vond haar dubbelganger en kreeg er van het internet nog vijf bij

dubbelganger
Foto: Twitter @santanaa_g

Iedereen heeft ergens op de wereld een dubbelganger lopen. Die persoon tegenkomen, moet echt een super creepy gevoel geven! Maar wat de Amerikaanse Santana meemaakte, is pas écht freaky

ADVERTENTIE

Zevenling?!

Het begon allemaal met een onschuldige tweet van de 17-jarige Santana. Ze was op straat een meisje tegengekomen dat als twee druppels water op haar lijkt. We’re telling you, we hebben Santana’s Instagrampagina bekeken en kunnen je zelfs niet vertellen welk meisje op deze foto zij is. Twee druppels water, dus. De tiener deelde de foto op haar Twitterprofiel en kreeg veel likes, maar daar bleef het niet bij.

Een Twittergebruiker merkte op dat hij een meisje kent dat ook op Santana en haar dubbelganger lijkt. En jawel, de twee foto’s naast elkaar liegen er niet om. We zitten met een drieling!

Of…maak er maar een vijfling van. Oké, deze twee meisje zijn misschien ietsje minder identiek, maar het is toch creepy.

Maar daar eindigt het nog niet. Santana blijkt zelfs bekende dubbelgangers te hebben! Auli’i Carvalho, het meisje dat de stem van de nieuwste Disneyprinses Vaiana inspreekt, lijkt ook op haar (en de andere meisjes)!

Als laatste werd de Amerikaanse actrice Samantha Boscarino – ze speelde onder andere in ‘Jonas L.A.’, ‘True Jackson’ en ‘Wizards of Waverly Place’ – aan het lijstje toegevoegd. Het is dus een zevenling geworden. Wow!

Hier heb je ze allemaal samen. Mind. Is. Blown. 

https://twitter.com/daniellaSht_/status/816609733150814208?ref_src=twsrc%5Etfw

Het zaligste aan heel het verhaal is de reactie die Santana kreeg van het account van Netflixserie ‘Orphan Black’. Die serie gaat over een vrouw die ontdekt dat er enkele klonen van haar rondlopen. Zij communiceren met elkaar via een clone phone. ‘Als jullie ooit een clone phone nodig hebben, laat het ons weten’, schrijven ze.

Hoe cool zou het zijn als de zeven meisjes écht vriendinnen worden? Of beter nog: samenkomen voor een zotte dubbelgangerfoto? Make it happen, girls!

Lees ook:

ADVERTENTIE
ADVERTENTIE

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.