Home Fun Met deze WhatsApp-functie vind je je vriendinnen altijd weer terug

Met deze WhatsApp-functie vind je je vriendinnen altijd weer terug

Binnenkort kan je ook tot een uur na verzending een bericht annuleren!

WhatsApp
Foto: Shutterstock

WhatsApp-gebruikers opgelet! Vanaf nu kan je niet alleen vriendinnen terugvinden via de app, maar ook berichten tot meer dan een uur later annuleren. Wowww!

Onze behoeften en wensen op sociale media veranderen constant en onze favoriete apps moeten zich daar dan ook telkens aan aanpassen. Ook WhatsApp heeft die boodschap begrepen en kwam alweer met een nieuwe functie. En dat is toch wel een van de leukste, maar vooral handigste functies tot nu toe.

Je bent vast wel al eens je vriend(inn)en kwijtgeraakt tijdens het shoppen of een avondje uit. En dan loop je uren te zoeken tot je elkaar toevallig tegenkomt, want natuurlijk antwoorden ze niet op hun berichten. Wel, met deze update heb je dat probleem niet meer.

‘Deel live locatie’

Je kon je huidige locatie al delen met je besties, maar nu kunnen ze je gewoon blijven volgen, zelfs als je WhatsApp gesloten is. Het enige wat je hoeft te doen, is bij locatie ‘Deel live locatie‘ aanvinken en kiezen hoelang je die wil delen: een kwartier, een uur of acht uur.

Wil je niet meer gezien worden? Dan kan je de functie gewoon weer uitzetten. Je kiest ook met wie je deze informatie deelt. Dat kan zowel met een individueel persoon als in een groepsgesprek. Superhandig! De ‘live locatie’-functie is zowel beschikbaar voor Apple- als voor Android-gebruikers.

Bericht annuleren

Daarnaast komt de app binnenkort met nog een handige functie. Terwijl je vroeger een verzonden bericht tot zeven minuten na verzending kon intrekken, kan dat nu tot maar liefst 68 minuten en 16 seconden na verzending! Jammer genoeg zou die functie enkel nog maar beschikbaar zijn voor Android-gebruikers. Mensen met een iPhone zullen dus nog even moeten wachten. Ook moeten zowel de verzender als de ontvanger de meest recente versie van WhatsApp hebben.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.