Home Fun Miley Cyrus lanceert nieuw lied én bijhorende video ‘Nothing Breaks Like a...

Miley Cyrus lanceert nieuw lied én bijhorende video ‘Nothing Breaks Like a Heart’

Het lied heeft heel veel weg van 'Jolene' van Dolly Parton, de meter van Miley.

Miley Cyrus
Photo News

Het is al meer dan een jaar geleden dat Miley Cyrus nog nieuwe muziek uitbracht. Nu is de ‘Malibu‘-zangeres eindelijk terug met een nieuw lied, in samenwerking met de Britse producer, songwriter en dj Mark Ronson.

In september 2017 bracht Miley Cyrus het album ‘Younger Now‘ uit. Nu, meer dan een jaar later, is de ‘Malibu‘-zangeres eindelijk terug met nieuw materiaal. Ze lanceerde zopas het lied én de bijhorende muziekvideo ‘Nothing Breaks Like a Heart‘ in samenwerking met Mark Ronson. Hij is een Britse producer, songwriter en dj die in het verleden al samenwerkte met sterren als Bruno Mars en wijlen Amy Winehouse.

Dolly Partons ‘Jolene’

Miley Cyrus maakte in de week voor de lancering haar Instagrampagina helemaal leeg en teasede al met korte audiostukjes. Die zijn ondertussen alweer verwijderd. In de muziekvideo van ‘Nothing Breaks Like a Heart’ zien we hoe de zangeres achtervolgd wordt door politie, door een stripclub en schietbaan rijdt en nog heel wat andere zotte dingen. Het lied heeft heel veel weg van ‘Jolene van Dolly Parton, niet toevallig de meter van Miley. Luister er zelf naar hieronder!

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Miley Cyrus en Mark Ronson zullen het lied op 15 december tijdens de talkshow ‘Saturday Night Live’ brengen.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.